Oldal betöltése folyamatban...
EN | HU
Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220 Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

A közösségépítés volt a fókuszban ÁGOTA Falván

/media/uploads/images/post_upload/KC2344_8678.jpg

Az ÁGOTA Játszóház és Ifi Klub 31 játszóházba járó fiatalját, valamint az ÁGOTA Közösség 10, Bács-Kiskun vármegyei nevelőszülőknél élő gyermekét invitálta egy 3 napos eseményre ÁGOTA Falvára.

Csapatversenyek és közösségépítő foglalkozások sora várta a fiatalokat, akik ezeknek köszönhetően úgy kovácsolódhattak össze, hogy közben élményeket szereztek.

Az első nap az ismerkedésé volt, a frissen megalakult csapatok egy-egy közös indulót is írtak.

Az esős idő ellenére a lelkes fiatalok a második napon is kihozták magukból a maximumot az egyes állomásokon: célba dobás, floorball, különleges kő-papír-olló verseny, tollaslabda, élő amőba, valamint csocsó– és szkander bajnokság színesítette a programot.

A gyermekek a Szent Jobb Lator templomot is meglátogatták, itt két misedalt is megtanultak.

A harmadik napon, az eredményhirdetésen kiderült, hogy mely csapatok voltak a legügyesebbek. Szokás szerint azonban most sem távozott senki üres kézzel ÁGOTA Falváról. 

Olajkár József Zoltán, az ÁGOTA Játszóház és Ifi Klub vezetője kiemelte: az volt a céljuk, hogy a gyermekek egy közösség tagjaiként tanuljanak meg együttműködni.

– Hamar ki is alakult az összetartás a csapattagok között. Jó volt látni, ahogy a gyermekek mernek támaszkodni társaikra, és a nagyobbak segítik a kisebbeket – hangsúlyozta Olajkár József Zoltán.

Az összefogás ereje abban is megmutatkozott, hogy a fiatalok örömmel vettek részt ÁGOTA Falva csinosításában, így a gyermekvédelmi komplexum a jövőben is rendezett és tiszta körülmények mellett fogadhatja majd gyermekeinket.

/media/uploads/images/post_upload/BC5K3519.jpg
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek II.
/media/uploads/images/post_upload/1.DHE_3502.JPG
ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna - életképek I.
/media/uploads/images/post_upload/BC5K4357.jpg
Dobogóra álltak az ÁGOTA® Kárpát-medencei labdarúgótorna legjobb csapatai