ÁGOTA Falva minden gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatal előtt kitárja kapuit

/media/uploads/images/post_upload/SAC_7770.jpg

Az ÁGOTA Alapítvány a Belügyminisztérium támogatásával állami fenntartásban működő gyermek- és lakásotthonokban élő fiataloknak biztosít többnapos élménypedagógiai programot az ÁGOTA Közösség gyermekvédelmi komplexumában, Tass-Alsószenttamáson, ÁGOTA Falván.

A projektnek köszönhetően az állami fenntartású gyermek és lakásotthonok dolgozói is értékes tudással gazdagodnak. Az ÁGOTA Alapítvány képzett trénerei felkeresik ezeket az intézményeket, ahol szemléletformáló foglalkozásokat tartanak számukra.

Az ÁGOTA Falván szervezett programok célja, hogy a vér szerinti családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekekben megerősödjön a saját magukba, társaikba és környezetükbe vetett bizalom. Az élménypedagógiai foglalkozásokon megtapasztalhatják, hogy egytől egyig szeretetre méltóak, és megbecsülésre érdemesek.

Első alkalommal az állami fenntartású Kalocsai Gyermekotthonból érkeztek gyermekvédelmi gondoskodásban élő fiatalok ÁGOTA Falvára, akik a foglalkozásokon keresztül megtanulhatták, hogy miért fontos az egymásra való odafigyelés, és az, hogy küzdjenek vágyaikért, céljaikért.

/media/uploads/images/post_upload/Messenger_creation_d286f7ff-1233-42c0-b9af-83763d587ecd.jpeg
Szakmai nappal egybekötött csapatépítő tréninget szervezett a gyógypedagógiai divízió ÁGOTA Falván!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_0118.jpg
Újabb ajtók nyíltak gyermekeink előtt – új nevelőszülőket köszöntött az ÁGOTA Közösség!
/media/uploads/images/post_upload/SAC_9643.jpg
1600 jószándékú ember szíve dobbant együtt a szegedi ÁGOTA® Futáson - VIDEÓVAL