Számlaszám: OTP Bank 11735005-20499220

Nemzetközi számlaszám: SWIFT kód (BIC) OTP VHUHB (IBAN) HU91 1173 5005 2049 9220 0000 0000

Ajánlott Videók

Szeged VTV - "Nevelőszülők kerestetnek" 2011. 09. 28.

Duna Tv - Közbeszéd, 2012. 09. 14.

Integrációs programsorozat 2016

Integrációs programsorozat 2015

Integrációs programsorozat 2014

Integrációs programsorozat 2013

Integrációs programsorozat 2012

Rádió reklám
"Minden gyermeknek családban van a helye"dssfdssf

Film a családbafogadásért

Reklám film a családbafogadásért

Ajánlott Videók

III. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencia Dr. Kiss-Rigó László felszólalása

III. ÁGOTA® Országos Gyermekvédelmi Konferencia Soltész Miklós felszólalása

II. ÁGOTA® Országos Gyermek­védelmi Konferencia, Dr. Kiss-Rigó László előadása

II. ÁGOTA® Országos Gyermek­védelmi Konferencia, Soltész Miklós előadása

Köszönjük adója 1%-át!

Ilyen a huszadik ÁGOTA® Tábor

ÁGOTA® Alapítvány

AGOTA - Több, mint Tábor

1% 2012

KÁSZPEM®kézikönyvek magyarul-angolul

Közösségvezetői Kör - KVK

Bizonyára minden munkatársam értesült már a Közösség Vezetői Kör létezéséről, melyet Kothencz János, az alapítvány elnöke hívott életre. Azok kedvéért, akik még nem tagjai alapítványunk karitatív közösségének, néhány szóban összefoglalnám a Közösség Vezetői Kör (továbbiakban: KVK) feladatait, tevékenységének szükségességét, valamint bemutatnám tagjait is- immáron teljes létszámmal.

A KVK Feladatai
Szervezni és koordinálni azon együttléteinket, mikor nem a támogatott csemetéink ügyében vagyunk együtt.
ÁGOTA® Klub fenntartása: földrajzi behatároltság miatt főként szegediek körében ápolt kapcsolat a Játszóház klubszobájában tartott együttlétek alkalmával. Itt szeretném megragadni az alkalmat és MINDENKI számára egyértelművé tenni, hogy a nem-szegediek is ugyanolyan tagjai ennek a Klubnak, hiszen épp az a lényeg, hogy jobban megismerjük egymás mindennapjait is, hisz igazán eredményesen akkor segíthetünk csemetéinknek, ha tisztában vagyunk a közösség tagjainak személyes tulajdonságaival, melyek egy- egy rendezvényünk alkalmával nem biztos hogy felszínre kerülnek.
× Segítse a karitatív közösség tagjainak egymás minél jobban történő megismerését.
× A mind elevenebb szolidaritás hatékonyabb előmozdítása az ÁGOTA® tagjai közt.
× Új munkatársak cseppet sem könnyű helyzetének, beilleszkedésének megkönnyítése személyes útmutatással és megkülönböztetett figyelemmel.
× Az együttműködésünk során esetlegesen fellépő súrlódások, feszültségek megelőzése a személyes törődés eszközével.
× A felbukkanó feszültségek, esetleges személyes ellentétek elsimítása.
× Sokan - sokfélék vagyunk - az ebben rejlő pozitívumok kiaknázása csemetéink és közösségünk hasznára.
× Munkatárs-lista kezelése:
    - folyamatos frissítése
    - új tagok adminisztrációja, adatainak felvétele
× Új tagok, érdeklődők tájékoztatása. (Ha valaki érdeklődik tevékenységünk iránt, vagy jönni szeretne rendezvényeinkre, mindenképpen HOZZÁNK irányítsátok.)
× Személyes jellegű problémák kezelése
× Munkatársak szócsöve
× Ötletek, kritikák, javaslatok fogadása
× Szegediek kicsit szorosabb összetartása
× A „kellőképpen nem átgondolt észrevételek” fogadása :-)
× Egyeztetés bárkivel-bármiről. Komolyan! :-)
× Az összetartás szolgálata - ez létünk értelme.

Összefoglalva:
Ha bárkinek bármi olyan jellegű észrevétele, ötlete, javaslata, problémája van, amely nem a gyerekek ügyét érinti közvetlenül, hanem a munkatársak közösségének előbbre jutását segíti, az mindenképpen minket, a KVK-t keresse meg. S hogy kik is alkotják a KVK-t?

A Közösség Vezetői Kör tagjai, elérhetőségei:
1) Hell Mónika – érzékeny, szókimondó, okos meglátásokkal rendelkező munkatárs, aki 7 éve tagja közösségünknek. Tel.: 06-62-483-446
2) Mitykó András (Maci) – végtelenül erős, korrekt észérveket felsorakoztató munkatárs, aki 10 éve tagja alapítványunknak. A Munkaügyek, álláslehetőségek referense. Tel.: 06-20-379-01-09
3) Balogh Zsolt – állami gondoskodásban felnőtt fiatal, akit személyes érintettsége, érzékenysége, szeretni- tudása és tenni- akarása tesz alkalmassá már 11 éve a KVK munkájának előbbre vitelében. Tel.: 06-30-685-44-54
4) Balog Mária (Marcsi) – 10 éve tagja az ÁGOTA® -nak. Embertársai iránt őszintén érdeklődő tagunk, akinek fő életcélja az ÁGOTA® ügyének hirdetése, segítése. Programok, önkéntes munka lehetőségeinek referense. Email: bm@agotaalapitvany.hu

naptár popup