Önkéntes felkészítés

/media/uploads/images/post_upload/bortkp.jpg

Érdekli az önkéntesség? Szívesen vállalna önkéntes munkát a gyermekekért az ÁGOTA Alapítványnál?

Szeretettel várjuk önkéntes felkészítésünkön!

Az ÁGOTA Alapítvány önkéntes köre rendkívül gazdag és sokszínű az ott tevékenykedő előképzettsége szempontjából is. Azonban ahhoz, hogy a ránk bízott gyermekekkel okosan szeretve foglalkozhassunk, szükséges hátrányos helyzetű és családból kiemelt gyermekek  különleges jellemzőinek megismerése, illetve a velük való hatékony kommunikációs eszközök elsajátítása. E tudást az Alapítvány által szervezett ingyenes önkéntes felkészítéseken sajátíthatja el az érdeklődő. A gyermekekkel foglalkozó segítők és szakemberek továbbképzése kiemelt feladatunk. Ingyenes önkéntes-felkészítésekkel (3-4 db/év), felnőttképzéssel, szakmai továbbképzésekkel, módszertan-fejlesztéssel és szaktanácsadással támogatjuk a gyermekvédelem szakmai színvonalának fejlődését.

Fontos megemlítenünk, hogy alapítványunknál csak az az önkéntes kerülhet kapcsolatba támogatott csemetéinkkel, aki az évközi ingyenes képzések valamelyikén már részt vett.

Bővebb információ:

Szili-Balog Mária